«Після боїв на Дебальцівському плацдармі Степанівське зіткнення здавалися не такими вже й страшні», - учасник боїв 14-го та 15-го років

До середини січня 2015 р. особовий склад 1 батальйонно-тактичної групи 30 ОМБр, яка дислокується на Житомирщині, знаходився в резерві в Запорізькій області, особовий склад 2 БТГр та частина 3-го батальйону виконували завдання за призначенням на Кримському напрямку, 9 РТГр виконувала бойові завдання на Докучаєвському напрямку.

«Проте, у зв'язку із загостренням ситуації на Донецькому та Дебальцівському напрямках підрозділи частини за командою вирушили у визначені райони, - розповідають на сторінці 30 ОМБр у Фейсбук.

- 23 січня особовий склад 1-ої та 2 механізованих рот при підтримці 4 танків вирушили в напрямку на Піски, чиїм завданням було закріпитись в с. Веселе, з метою подальшого просування до Донецького аеропорту. До 25 січня зведений підрозділ виконував завдання на даному напрямку, поки не поступив наказ здійснити марш до міста Артемівськ (зараз - Бахмут), через те, що ситуація на Дебальцівському напрямку погіршувалась щогодини, а кількість ворога та техніки зростала в геометричній прогресії.
Далі буде...»

Последнее изменение Вторник, 24/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework