Взяв хабар - неси покарання: начальника управління екології та природних ресурсів ОДА буде звільнено

Начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Вадим Войцешук буде звільнений вже завтра, 27 січня, – після виходу з відпустки.

Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич під час спілкування із журналістами.

«Вадим Валерійович – це "цікавий кадр". Коли я прийшов на посаду, то першим, із ким я провів розмову, що не бачу його у своїй команді, був Войцешук Вадим Валерійович. Після цього він почав ходити на лікарняні, а 14 грудня 2016 року написав заяву на звільнення із виходом у відпустку, щоб знайти собі роботу. Відпустка у нього закінчується завтра – знайшов «роботу». Вже підготовлено проект розпорядження про звільнення Войцешука Вадима Валерійовича, яке ж завтра буде підписано», – прокоментував керівник області.

Ігор Гундич повідомив, що не бачив начальника управління екології та природних ресурсів у своїй команді, бо вже була інформація про те, що керівник управління намагається перевести певні питання на комерційну основу.

Нагадаємо, на хабарі 2500 доларів США погорів чиновник облдержадміністрації.

Довідково: 

Вадим Войцешук народився у 1983 році.

Освіта – вища: Національний університет «Острозька Академія» – історик, правознавець; Національний університет водного господарства і природокористування – інженер-землевпорядник.

Працював у правовій сфері на відповідальних посадах (помічником-консультантом народного депутата; завідуючим юридичним сектором Державної екологічної інспекції; завідував сектором протидії корупції в Управлінні Держінспекції з контролю, охорони та використання земель; головним спеціалістом-юрисконсультом Департаменту екології та природних ресурсів; начальником юридичного відділу Житомирської облдержадміністрації).

7 грудня 2015 року Вадима Войцешука було призначено начальником управління екології та природних ресурсів ОДА.

За матеріалами прес-служби ЖОДА

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 26/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework