За минулу добу рятувальники двічі відкрили двері осель, в яких знаходилися хворі громадяни

26 січня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць м. Житомир необхідно відкрити двері приватного житлового будинку, в якому знаходиться хвора жінка.

Зі слів її племінниці, 78-річна господиня не відповідала на дзвінки та не відчиняла двері. Тому вона одразу ж викликали поліцію та швидку, а ті, у свою чергу, рятувальників, повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

Фахівці ДСНС за допомогою підручних засобів обережно розібрали частину дерев’яної рами вікна та, потрапивши в середину оселі, відкрили двері. В одній із кімнат, на підлозі, вони виявили господарку. Жінка перебувала у напівпритомному стані, не реагували на розмови та не могла поворухнутися. Медики припустили, що у потерпілої інсульт. Рятувальники на медичних ношах транспортувати жінку до автомобіля швидкої допомоги, що доставив хвору до лікувального закладу.

Цього ж дня, в селищі Ємільчине фахівці ДСНС відкрили двері квартири, де знаходилася прикута до ліжка літня жінка. До Служби порятунку зателефонувала сусідка, яка за нею доглядала і сказала, що не може потрапити в середину. Квартира знаходилась на 2-му поверсі двоповерхівки. Рятувальники через балкон потрапили в оселю та відчинили двері.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 27/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework