У Житомирі триває показ фільму «Воїни духу»

Річниці оборони Донецького аеропорту присвячена прем’єра національного фільму «Воїни духу», що відбулася 19 січня по всій Україні. Це розповідь про трагедію героїчної оборони Донецького аеропорту, що тривала 242 дні.

У стрічці детально розкрито передумови, які призвели до захоплення ворогом цієї позиції, та показана історія п’яти крайніх днів захисту Донецького аеропорту та перебування двох Героїв у полоні, повідомляє прес-служба Житомрської ОДА.

Фільм «Воїни духу» розказаний вустами воїнів, які вижили в епіцентрі бойових дій у новому терміналі ДАП, рятували побратимів, закривали очі загиблим братам, побували у катівні полону, повернулися і живуть серед нас.

Саме від імені воїнів розкривається героїзм і трагедія подій останніх днів, що там відбувались. Для створення фільму було записано більше 70 інтерв'ю із захисниками Донецького аеропорту.

У Житомирі фільм «Воїни духу» можна переглянути у кінотеатрах: імені І. Франко (сеанси на 09.00 та 10.00) та «Україна» (сеанси на 15.00 та 17.00 до 01 лютого).

 

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 30/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework