Відомому житомирському краєзнавцеві Георгію Мокрицькому - 65

Відомого житомирського краєзнавця, журналіста та видавця Георгія Мокрицького привітав із 65-річним ювілеєм голова обласної ради Володимир Ширма. Творчий вечір митця відбувся 30 січня в актовій залі наукової обласної бібліотеки ім. О.Ольжича.

Привітали ювіляра також народний депутат України Борислав Розенблат, заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов. Міська влада відзначила Георгія Мокрицького медаллю «За заслуги перед містом», повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Висловив слова вдячності за непросту краєзнавчу роботу Володимир Ширма, який і сам є автором декількох книг з історії рідного краю.

«Дослідницька робота дуже важка, рутинна і кропітка, але разом з тим дуже необхідна робота. Тому від себе особисто та від імені усього депутатського корпусу обласної ради щиро вітаю Вас із славним ювілеєм та сподіваюсь, що з – під Вашого пера вийде ще не один творчий доробок», - привітав ювіляра голова обласної ради та вручив Подяку обласної ради за багаторічну працю з охорони та популяризації культурної спадщини Житомирщини.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 31/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework