Фотограф Ірина Гринюк: "Ламаємо застарілі стереотипи про весільну зйомку"

Весілля - надзвичайно особлива подія для молодят. Адже в один день має увійти стільки важливих компонентів, без яких просто неможливо обійтись.

Фотограф - це та людина, яка увесь день непомітно, але крокує з вами та зберігає на довгу пам'ять абсолютно все, що відбувається довкола. Ось чому довіряти фотографу можна і треба!

Сьогодні житомирський фотограф Ірина Гринюк розповість усе про фотозйомку в цей день і зламає застарілі стереотипи.

Фотосесія має тривати якомога довше, щоб було багато фотографій

А от і ні! Точніше, це зовсім не обов'язково. Відкриваю таємницю: нам, фотографам, достатньо попрацювати 20 хвилин на одній локації. Повірте, професіонал зробить достатньо фотографій за весь цей час. А що це дасть вам? Це значно зекономить час. Ви виграєте додаткових кілька годин для сну або ж час для того, щоб поїхати, наприклад, за місто, в унікальне місце і провести зйомку там. Коротенький підсумок: виділіть в цілому до 2 годин для фотосесії та розбийте ці дві години на декілька частин на цілий день.

Фотосесія після розпису/вінчання

Зазвичай вона відбувається в час, коли сонце надто палке, після 13.00. В таких умовах не комфортно працювати як фотографу, так і нареченим. Очі мружаться, з'являються різкі тіні і тому подібне. Що ж тоді робити? Найсприятливішими умовами для зйомки є година до заходу сонця (і година після світанку, але не в нашому випадку). Як я вже казала, година - це звісно, розкіш, тому достатньо виділити 20 хвилин, "втекти" з банкету, щоб зробити відмінні знімки. Водночас, це не означає, що потрібно відмовитись від зйомки вдень. Варто зробити її короткою, не виснажливою і в затишному місці, яке завчасно ви підберете з фотографом.

Ранок нареченої/нареченого вдома

Я знаю, що деякі пари затівають ремонт спеціально для того, аби провести зйомку зборів саме у власній оселі. Зекономте свій бюджет і час. Збиратись можна на природі: це додасть вам сил, енергії та бадьорості на весь день + не потрібно робити вдома ремонт тільки заради цього. Або зняти номер в готелі. Це безпрограшний варіант, особливо для тих пар, чиє весілля припадає на холодну пору року. По-перше, вам не потрібно думати напередодні весілля про генеральне прибирання вдома (чи не занадто багато клопоту в наречених до весілля?), по-друге, ви будете одні, можливо, з батьками, які відчуватимуть себе гостями й не втручатимуться зайвий раз, без метушливих гостей, які щойно приїхали з далеку і вперше за 15 років побачили наречену, по-третє, у вас будуть інтер'єрні красиві фотографії. Бонус: зможете провести першу свою шлюбну ніч в розкішних апартаментах.

Збори окремо

А чому б не розпочати найважливіший день у вашому житті разом? За чашечкою кави із запашними тостами, наприклад. Романтично, чи не так?

Все в один день

Не перевантажуйте себе і не перетворюйте цей день в квест “збори-викуп-РАГС-вінчання-фотосесія-церемонія-фотосесія з гостями-банкет-перша шлюбна ніч…”. По-перше, ви втомитесь вже в обід, оскільки, щоб встигнути все, вам доведеться встати о 4 ранку і вже о 5.00 робити зачіску нареченій; по-друге, маєте усі шанси упустити щось важливе, отримати нервові розлади, не помітити як пройшов найважливіший день в житті. Я раджу в РАГС сходити напередодні, подумати про актуальність такого обряду, як викуп й у вас на кілька годин в добі стане більше.

Весільні координатори - це дорого

Частина пар навіть не знає скільки коштують послуги весільних агенцій чи координаторів, ще частина взагалі не знає про їх існування і їх діяльність. Весільні координатори - це чарівні феї, які знімуть усі турботи і клопоти з ваших плечей в день весілля. Вони потурбуються про відповідальність і пунктуальність підрядників, розрахуються з ними, забезпечать трансфер гостей, зустрінуть їх, організують церемонію, деякі агентства можуть оформити залу, задекорують локації для зйомок та зроблять усе, чого ваша душа забажає. Це подарує вам спокій в день весілля і впевненість, що все пройде на вищому рівні. До речі, вартість послуг весільних координаторів не така вже і страшна, як ви собі уявляєте. Просто запитайте, і будете приємно здивовані.

Прислухайтесь до фотографів, за їхніми тяжкими рюкзаками стоїть не одне весілля!

Всі Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 01/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework