У Житомирі поліцейські та активісти розповідають дітям про шкоду наркотиків

31 січня у загальноосвітній школі № 21 обласного центру відбулась зустріч дев’ятикласників із працівниками Управління превентивної діяльності поліції та учасниками громадської організації «Песпектива». Темою для спілкування були причини та наслідки вживання наркотичних засобів.

Бесіда тривала близько години й стосувалась багатьох аспектів окресленої теми: від способів втягнення підлітка у наркотичну залежність до відповідальності за вживання та поширення наркотиків, повідомляє відділ комінікації поліції у Житомирській області.

Поліцейські, розповівши про правові аспекти незаконного обігу наркотичних та психотропних речовин, відповіли також і на запитання дітей. А громадські активісти навели конкретні приклади життєвих історій, у тому числі однолітків школярів, яким довелось розплачуватись здоров’ям та подекуди життям за один легковажний крок у напрямку «засобів для настрою та ейфорії».

Серйозна розмова змусила дітей задуматись над визначеною проблемою та, сподіваються поліцейські, бути більш відповідальними за своє майбутнє і не ризикувати, випробовуючи на собі небезпечні таблетки, чаї, зілля чи порошки.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 01/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework