У Житомирі на базі оновленого спорткомплексу «Динамо» урочисто розпочато спортивний сезон 2017 року. ФОТО

3 лютого відбулося відкриття оновленого фізкультурно-оздоровчого комплексу «Динамо» та нового спортивного сезону, що стартував футбольним турніром між командами правоохоронних структур та депутатами обласної ради. Участь в урочистостях взяли керівники Житомирщини, ФСТ «Динамо», народні обранці та спортсмени.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.
Святкову церемонію розпочав голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, який повідомив, що відремонтована база спорткомплексу – це лише частина роботи депутатів із розвитку спорту в області і на 2017 рік заплановано збільшення фінансування цього напрямку із обласного бюджету удвічі, тому на черзі – ремонтні роботи на центральних стадіоні та у басейні.

У свою чергу, заступник голови житомирської ОДА Ярослав Лагута відзначив, що відкриття відремонтованого комплексу – це найкращий приклад успішного шляху до розвитку спорту, на якому об’єдналися і держава, і обласна держадміністрація, і депутати, і громадськість в особі динамівців.

Перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Віктор Корж передав присутнім вітання від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та президента Олімпійського комітету Сергія Бубки і вручив Подяки за особистий внесок і розвиток спортивної бази заступнику голови обласного товариства Леоніду Українцю та іншим учасникам свята, побажавши, аби Житомирщина гідно звучала на міжнародних спортивних аренах, а покращання спортивної бази стало запорукою нових спортивних досягнень.

Вітаючи присутніх, начальник ГУНП в області В’ячеслав Печененко наголосив, що правоохоронці і фізична загартованість – поняття нерозривно поєднані, а відтак усі ініціативи щодо розвитку і популяризації спорту підтримуються поліцією на найвищому рівні. І саме тому сьогодні у турнірі з футзалу представлена команда Головного управління Нацполіції, яка і розпочне змагання із матчу з представниками УДСНС.

Також під час урочистої церемонії були вручені кубки та Почесні грамоти переможцям «Динаміади-2016», що традиційно щороку проходить між командами правоохоронних відомств у двох групах. Відтак цього разу перші місця за загальною сумою балів у змаганнях із армреслінгу, стрільби із табельної зброї, легкоатлетичного кросу та шахів вибороли команди Головного управління Нацполіції в області та роти патрульної поліції з охорони зони радіоактивного забруднення при ГУНП. Срібло здобули представники Управління СБУ та держустанови «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських». А бронзовими призерами стали команди Управління ДСНС та Попільнянського відділення поліції.

Святкову програму показовими виступами доповнили вихованці дитячо-юнацької школи «Динамівець» та солісти оркестру ГУНП.
Відразу потому стартував турнір з футзалу, в якому дебютувала команда депутатів Житомирської обласної ради.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 03/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework