Учасникам АТО спростять механізм госпіталізації для проходження лікування або реабілітації

Проблему співфінансування обласної Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників розглядали 2 лютого на нараді під керівництвом голови обласної ради Володимира Ширми.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради. 

Участь у нараді взяли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальники департаменту фінансів і управління охорони здоров’я облдержадміністрації , головні лікарі медичних закладів, де проходять лікування та реабілітацію учасники АТО.

Суть питання полягає в тому, що фінансування цієї програми має відбуватись 50:50 відповідно обласним та місцевими бюджетами.

Як зазначив Володимир Ширма: «Ми маємо на меті залучити всі райони для підтримки наших хлопців – захисників України. Тим більше, що місцеві бюджети мають значний ресурс».

Директор департаменту фінансів Ганна Ємченко зазначила, що для цього будуть укладені угоди між обласної владою та районною, міською владою і ОТГ про прийняття субвенції на лікування хворих з різних районів нашої області.

Також під час наради було погоджено спростити процедуру госпіталізації учасника АТО в лікарню. Зокрема депутатам буде запропоновано на сесії внести зміни до п.6 Програми, а саме – відмінити погодження медичного направлення керівництвом райдержадміністрації або місцевого органу самоврядування.

Последнее изменение Пятница, 03/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework