Справу про скоєння ДТП поблизу с. Двірець, під час якої загинув водій маршрутки та постраждали пасажири, передано до суду

Прокуратурою Житомирської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння смертельної дорожньо-транспортної події на автодорозі «Житомир - Могилів-Подільський» поблизу с. Двірець Житомирського району, за ч. 2 ст. 286 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що 16 листопада 2016 року, близько 7 год 30 хв ранку, водій автопоїзда, рухаючись у напрямку м. Бердичева, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з рейсовим маршрутним автобусом, у якому знаходилося 33 пасажири.

Унаслідок зіткнення автотранспорту водій автобуса загинув на місці події, двоє пасажирів одержали тяжкі та сім - середньої тяжкості тілесні ушкодження.

На даний час обвинувальний акт скеровано для розгляду до Житомирського районного суду.

Публічне обвинувачення у кримінальному провадженні забезпечуватиме прокуратура Житомирської області.

Досудове розслідування проводилося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області, за процесуального керівництва прокуратури області.

Додатково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 16 листопада, сталося масштабне ДТП, водій мікроавтобусу загинув, 19 пасажирів потрапитило до лікарні.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 04/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework