Житомирщина відправила гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки. ФОТО

Збір та доставка допомоги до міста Авдіївка Донецької області триватиме й надалі.

Органи влади у взаємодії з рятувальниками, іншими службами, громадськими організаціями, волонтерами та пересічними жителями області роблять усе можливе для того, аби нужденні люди, які наразі проживають у районах проведення АТО, були соціально забезпечені та відчували щиру турботу і підтримку житомирської землі. Адже мирне населення Донбасу переживає зараз тяжкі часи і потребує допомоги всіх і кожного, хто не байдужий до чужого горя.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Так, 1 лютого за дорученням голови облдержадміністрації було розпочато збір гуманітарної допомоги жителям м. Авдіївка Донецької області. Кожен бажаючий мав можливість долучитися та принести необхідні речі до пунктів збору. Рятувальники також долучилися до заходу та надали усю можливу посильну допомогу. Протягом 3-4 лютого співробітники ДСНС забезпечували збір, розфасовку та завантаження гуманітарної допомоги у великогабаритні вантажівки.

І вже сьогодні, 5 лютого, зібраний з усієї Житомирщини гуманітарний вантаж відправився до м. Авдіївка. Завдяки спільній роботі громади і влади, Управління ДСНС України в Житомирській області, громадських організацій і благодійних фондів, комунальних підприємств, бізнесу, райдержадміністрацій, жителів сіл і міст вдалося зібрати 5 вантажівок гуманітарної допомоги (теплові пушки, теплий одяг, польові кухні, харчові набори, медикаменти, ковдри, ліжка, посуд тощо), мобільний пересувний котел на твердому паливі та 22 тонни дизельного палива.

«Ми зобов’язані допомогти нашим українцям, які проживають на окупованих територіях і на сьогодні залишилися без світла, десь частково без тепла. Сьогодні ми відправляємо, на мою думку, один із найбільших гуманітарних вантажів в м. Авдіївка. Хочу подякувати всім, хто відгукнувся і допоміг у такий короткий термін зібрати більше 100 тонн гуманітарної допомоги»,- зазначив голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 05/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework