До державної власності повернуто майновий комплекс хлібоприймального підприємства вартістю 7,7 млн грн

Прокуратурою Житомирської області вживаються системні заходи представницького характеру з метою захисту інтересів держави.

Про повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Зокрема, під час здійснення моніторингу щодо стану законності у сфері державної власності виявлено факт протиправної передачі у приватну власність майнового комплексу хлібоприймального підприємства площею понад 11 тис м кв. вартістю 7,7 млн грн.

Йдеться про те, що у 2012 році рішенням виконавчого комітету Бровківської сільської ради Анрушівського району, в порушення вимог Закону України «Про управління об’єктами державної власності», надано публічному акціонерному товариству дозвіл на оформлення права приватної власності на майновий комплекс, який перебував у державній власності.

З метою повернення майна до державної власності, органами прокуратури в інтересах Міністерства аграрної політики та продовольства України, заявлено позов про визнання недійсним і скасування зазначеного рішення та свідоцтва на право власності на об’єкти нерухомого майна, виданого товариству, у задоволенні якого судом відмовлено.

Принципово відстоюючи інтереси держави, прокуратура області оскаржила рішення суду першої інстанції до Рівненського апеляційного господарського суду, яким винесено постанову про скасування відмови та задоволення позову у повному обсязі.

Таким чином, за втручання прокуратури, у власність держави повернуто майно хлібоприймального підприємства площею понад 11 тис м кв.

Последнее изменение Вторник, 07/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework