З 1 березня житомирян чекає підвищення тарифів на електроенергію

«Шановні споживачі електричної енергії! Доводимо до Вашого відома, що відповідно до Постанови НКРЕКП № 220 від 26.02.2015р. з 1 березня 2017р. відбудеться останній етап підвищення тарифів на електричну енергію для населення».

Про це повідомляє ПАТ "ЕК "Житомиробленерго".

«Щоб уникнути у подальшому оплати за підвищеними тарифами за спожиту у лютому 2017р. електроенергію, ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" пропонує Вам надати покази споживання електроенергії до кінця поточного місяця контролерам РЕМ при знятті ними показів або передати оператору Кол-центру енергопостачальної компанії за телефоном (0412) 40-21-50», - йдеться у повідомленні.

Тарифи на електроенергію, що відпускається населенню, з 01 березня 2017 року

Примітка. Електрична енергія, яка витрачається в багатоквартирних будинках та гуртожитках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв, що належать власникам квартир багатоквартирного будинку на праві спільної власності) та освітлення дворів, східців і номерних знаків, відпускається за тарифом 140 коп. за 1 кВт•год (без податку на додану вартість).

Електрична енергія, яка витрачається в дачних та дачно-будівельних кооперативах, садових товариствах, гаражно-будівельних кооперативах на технічні цілі (роботу насосів) та освітлення території, відпускається за тарифом 140 коп. за 1 кВт•год (без податку на додану вартість).

Последнее изменение Среда, 08/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework