Дні української та національної кухні в Центрі післядипломної освіти та довузівської підготовки ЖДУ ім. Івана Франка

У Центрі післядипломної освіти та довузівської підготовки ЖДУ ім. Івана Франка продовжують вивчати українську мову студенти з Південної Кореї, Пакистану та Тунісу.

Для знайомства з українськими реаліями та кращого засвоєння лексичного та граматичного матеріалу викладач української мови, асистент кафедри слов’янських та германських мов Юлія Вольська, працівники Центру та студенти ІІ курсу ННІ філології та журналістики провели кулінарний майстер-клас «Українська традиційна кухня».

Студенти-іноземці брали активну участь у приготуванні борщу, дерунів та вареників. Потім усі разом дегустували смачні страви.

Іноземних гостей так захопила атмосфера майстер-класу, що вони виявили бажання познайомити господарів із традиційною їжею своїх країн. Відтак, відбулася презентація національних кухонь Південної Кореї та Пакистану, на яку студенти запросили проректора з наукової і міжнародної роботи Наталію Сейко, завідувача Центру післядипломної освіти та довузівської підготовки Тетяну Рожнову та своїх нових друзів. Усім смакували приготовлені страви.

 

 

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 08/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework