Виживання в зимових умовах

Уперше представникам Збройних Сил України, а саме — військовослужбовцям 199-го навчального центру Високомобільних десантних військ, випала честь брали участь у чемпіонаті «Виживання в зимових умовах — 2017»,

Чемпіонат відбувся в рамках 23-іх міжнародних зимових змагань збройних сил Чеської Республіки з поліатлону. Представляли Україну на міжнародній арені досвідчені десантники, учасники бойових дій — інструктори групи вогневої підготовки старшина Микола Клюковський та сержант Роман Метельський, інструктори групи з виживання сержанти Андрій Шаран та Дмитро Павлюк, пише «Житомирщина».

У чемпіонаті брали участь військовослужбовці з Чехії, Бельгії, Польщі, Словаччини, Словенії та України. Протягом трьох днів вони виборювали першість у переміщенні з картою на незнайомій гірській місцевості, спуску та підйомі на гірських та бігових лижах, орієнтуванні на місцевості, військовому альпінізмі, подоланні водних перешкод, швидкісній стрільбі зі стрілецької зброї, стрільбі з лука, метанні сокири та ножів, порятунку та евакуації поранених, втечі з полону, виживання на відкритому просторі без розведення багаття тощо.

 

Багато завдань «крилатим піхотинцям» довелося виконувати вперше. Але в деяких номінаціях наші десантники показали кращі результати: швидкісна стрільба з автомата й пістолета, підйом на скелю за допомогою льодорубів, евакуація пораненого.
Із 24 команд, що брали участь у змаганнях, наша посіла 14-те місце. Це дуже добрий результат, зважаючи на те, що бійцям довелося вперше брати участь у таких міжнародних іграх.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 15/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework