Освітянське керівництво Черняхівщини не зуміло скористатися допомогою народного депутата України

Температурний режим у Жадьківському колегіумі, Видиборському ліцеї інформаційних технологій, Андріївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що у Черняхівському районі, Павло Дзюблик перевірив спільно з головою Черняхівської районної державної адміністрації Павлом Ігнатенком та головою Черняхівської районної ради Іваном Бовсунівським.

2016 року за сприяння народного депутата на ці об’єкти була виділена цільова субвенція з державного бюджету України для проведення робіт із термомодернізації, термосанації, зокрема заміни вікон та вхідних дверей. Співфінансування здійснювалося і з місцевого бюджету, пише Моя Черняхівщина.

Що ж, надворі лютий 2017 року – час перевіряти якість проведених робіт. І що ж бачимо? В Жадьківському колегіумі роботи досі не завершені, у Андріївській ЗОШ І-ІІІ ступенів в класі з 3-х встановлених вікон жодне не відкривається, тобто провітрити кімнату неможливо, тож цікаво, яким чином були підписані акти виконаних робіт і чи підписані взагалі? Виявлено і ряд інших порушень. Все для дітей кажете?

За допомогою тепловізора зняли температурні показники – вони вже в лабораторії, тож зовсім скоро зможемо дізнатися коефіцієнт теплопровідності вставлених конструкцій. Павло Дзюблик пообіцяв, що після отримання результатів ініціюватиме комплексну перевірку проведених робіт.

На жаль, доводиться вчити людей і у досить юному, і в поважному віці, що те, що тобі не належить, брати не можна.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 15/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework