Володимир Гірук: Житомир може залишитись без системи опалення

Загроза втрати містом мережі опалення, котелень та загалом всього майна КП «Житомиртеплокомуненерго» виникла у зв'язку із відкриттям Господарським судом Житомирської області 8 лютого цього року провадження про визнання комунального підприємства банкрутом.

Кредитором, який ініціював справу про банкрутство, виступає Дочірня компанії "Газ України" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Сума боргу наразі невідома, проте сама ситуація дуже серйозна і вимагає бити на сполох. Адже місто постає перед загрозою опинитись без опалення, про це на своїй сторінці у Facebook голова Антикорупційного руху Житомирщини Володимир Гірук.

"Організація декілька тижнів тому піднімала питання проблем в роботі КП «Житомиртеплокомуненерго» . Тоді нашу увагу привернуло засідання НКРЕКП по результатах перевірки підприємства. Як ми вже звертали увагу громадськості, були виявлені численні в тому числі дуже серйозні порушення в роботі тепловиків. Зокрема, гроші від платників за тепло проходили повз рахунки зі спеціальним режимом, що тягне за собою кримінальну відповідальність. З іншого боку такі дії керівництва КП « Житомиртеплокомуненерго» сприяли тому, що борг перед ДК «Газ України» збільшувався.

На нашу думку ситуація вимагає негайного втручання керівництва міста та спроби «мирного» урегулювання проблеми. Ми також закликаємо підключатись громадськість. Як ми вже зазначали, в роботі КП «Житомиртеплокомуненерго» повинні відбутись серйозні зміни, включаючи і зміну керівництва, яке довело підприємство до сьогоднішнього стану і поставило місто під загрозу втраті системи опалення", - пише Гірук.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 16/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework