На Житомирщині стартували акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності, правильним діям в умовах небезпеки, 15 лютого для школярів ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м. Радомишль та ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. О. Сябрука м. Баранівка працівники ДСНС провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Понад 80 дітей обох навчальних закладів одразу виявили неабияку зацікавленість у проведенні акції. З перших хвилин проведення заходу учні дали зрозуміти, що їм надзвичайно цікаво подивитися та послухати про все, що стосується власної безпеки.

В ході заходу рятувальники у цікавій та ігровій формі розповіли дітям, яких правил безпеки необхідно дотримуватися в побуті та на вулиці, при користуванні вогнегасником, як діяти у разі виникнення надзвичайних подій на водоймах та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Крім того, хлопці та дівчата мали чудову нагоду позмагатися, хто швидше вдягне одяг рятувальника.

А по закінченню працівники ДСНС ознайомили дітей із тактико-технічними характеристиками пожежного автомобіля та бойового спорядження рятувальника. Вогнеборці розповіли у яких випадках використовується те чи інше обладнання. Окрім демонстрації можливостей техніки та обладнання, рятувальники на практиці показали школярам гасіння умовної пожежі.

Варто зазначити, що акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» наразі стартувала на території всієї області і триватиме вона до кінця 2017 року. Протягом року подібні заходи пройдуть в понад 70 навчальних закладах області та під час громадських заходів на центральних вулицях районних центрів.

 

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 16/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework