Депутати не дозволили Держгеонадрам України продавати на аукціоні спецдозволи на користування надрами

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів 16 лютого депутати не погодили Держгеонадрам України продаж на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами в нашій області.

Ці та інші питання опрацювала профільна комісія за участю заступника голови обласної ради Максима Вілівчука у ході підготовки до дев’ятої сесії обласної ради, яка запланована на 23 лютого, повідомляє прес-служба обласної ради. 

Також депутати розглянули клопотання Держгеонадр України щодо погодження надання шістьом підприємствам спеціальних дозволів на видобування корисних копалин.

Активно обговорили депутати звернення Державної пенітенціарної служби України в області та Міністерства юстиції України щодо виділення майже 900 тис грн на ремонт приміщення їдальні та банно-прального комплексу Райківської виправної колонії № 73 та майже 4 млн грн на реконструкцію очисних споруд цієї установи. За результатами розгляну цих питань, члени профільної комісії взяли інформацію до відома, зауваживши, що зазначені заходи мають фінансуватися з державного бюджету.

Розглядалось і звернення Овруцької міської ради, в якому місцеві депутати просять виділити кошти на проведення робіт з будівництва каналізаційних мереж у місті на загальну суму майже 4 млн грн. Депутати дійшли згоди, аби питання фінансування зазначеного заходу за рахунок фонду охорони навколишнього природного середовища внести на розгляд на наступну сесію.

Усього депутати опрацювали під час засідання профільної комісії майже 20 питань порядку денного.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 16/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework