Депутати облради погодили виділення коштів на лікування та реабілітацію двох учасників АТО

Це питання було у порядку денному засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності.

Йдеться про Валерія Сергієнка, який проходить тривалий курс реабілітації в центрі нейрореабілітації "Нодус", та Михайла Кургана – йому в Києві зробили складну операцію на серці і тепер необхідно відшкодувати клініці її вартість. Загальна сума – 276 тисяч гривень. Депутати проголосували одностайно, але при цьому підняли питання – чи є в області альтернатива центру "Нодус"?

"Наразі немає, але сподіваємося, що з'явиться", – відповів виконуючий обов'язки начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Віктор Лучків: "Думаю, буде у нас альтернатива, тому що ми відкриємо реабілітаційний центр у нас. Наскільки мені відомо, до 15 березня повинна бути виготовлена проектно-кошторисна документація по цьому центру".

За словами Віктора Лучківа, житомирські фахівці та керівництво галузі охорони здоров'я знайомилися з роботою сучасних приватних реабілітаційних центрів і сподіваються кращі напрацювання застосувати в нашій області.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 20/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework