ДТП у Коростені: із понівечених легковиків травмованих людей діставали рятувальники. ФОТО

20 лютого о 17:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Коростень сталася дорожньо-транспортна пригода і потрібна негайна допомога рятувальників по вивільненню людей із автівок.

Про це сповістили фахівці екстреної медичної допомоги, які вже працювали на місці пригоди, передає У ДСНС України у Житомирській області.

З’ясувалось, що зіткнулися два легкових автомобіля Daewoo Espero та Volkswagen Polo. В останньому перебувало 5 осіб. Двоє з них уже не подавали ознак життя. Водій же та пасажирка, яка сиділа зліва, перебували в свідомості та просили про допомогу.

За допомогою гідравлічного інструменту бійці ДСНС розжали заклинені дверцята автомобіля та деблокували потерпілих із Фольксвагена. Одразу після цього таким же чином вивільнили і водія іншого легковика, який перебував у салоні один.

Двох постраждалих госпіталізовано до реанімаційного відділення Коростенської центральної міської лікарні, а ще одного – до травматологічного. Усі інші обставини пригоди продовжують встановлювати фахівці.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 21/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework