За добу на Житомирщині згоріло дві автівки. ФОТО

23 лютого вогнеборцям м. Новоград-Волинський довелося два рази виїжджати на гасіння транспортних засобів, що трапилися на території району.

Так, о 16:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання легковика «Ford Scorpio» на узбіччі дороги, у с. Майстрів Новоград-Волинського району. Дзвінок поступив від патрульних Національної поліції, які стали свідками події.
Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Вже на місці рятувальники з’ясували, що вогонь охопив відсік двигуна та частково панель приладів. Спроби власника автівки самостійно справитися із займанням вогнегасником, а потім ще й снігом – виявилися марними. О 16:18 силами бійців ДСНС пожежу локалізовано, а о 16:40 – ліквідовано. Вогнем знищено відсік двигуна, панель приладів, бампер і капот, пошкоджено – салон.

До ліквідації займання залучалося 5 чоловік особового складу рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки. Ймовірною причиною виникнення пожежі могла стати розгерметизація системи подачі газу.

Тієї ж доби, о 22:39, новоград-волинські вогнеборці залучались до гасіння ще одного легковика у с. Пилиповичі. Там на узбіччі дороги зайнявся «Москвич 412». За словами сусідів, автівка знаходилася там вже біля трьох діб. Бійці ДСНС пожежу локалізували о 22:57 та о 23:20 – ліквідували.

Загиблих та травмованих в обох випадках не має.

Наразі статочні обставини пожеж встановлюються фахівцями.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 24/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework