На Житомирщині прокуратура продовжує здійснювати особистий прийом громадян по скайп-зв’язку

Прокурор Житомирської області Любомир Війтович у п’ятницю,24 лютого 2017 року, здійснив виїзд до м. Коростеня та провів особистий прийом громадян, у тому числі і по нещодавно впровадженому інтерактивному методу прийому – скайп-зв’язку.

На прийом до прокурора області зі своїми проблемами й скаргами звернулися вісімжителів м. Коростеня, Коростенського та Лугинського районів, серед яких були представники місцевої громадської організації, повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Здебільшого громадяни скаржилися на неналежне досудове розслідуванняслідчими поліції кримінальних проваджень, зволікання та тривале неприйняття ними остаточних законних рішень у провадженняхза фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, за фактом підробки документів, а також з інших питань.

Під час проведення особистого прийому у м. Коростені Любомир Війтович також спілкувався із заявниками за допомогою скайп-зв’язку, який нещодавно був впроваджений в органах прокуратури Житомирської області.

Зокрема, така онлайн-розмова прокурора області відбулася із жителькою Лугинського району, якій не потрібно було їхати до м. Коростеня, а лише прийти до територіального представництваКоростенської місцевої прокуратури, що в смт. Лугинах.

Задля ретельного вивчення та прийняття законних і обґрунтованих рішень, Любомир Війтовичприйняв усі заяви і скарги громадян, які звернулися на особистий прийом, а в окремих випадках надав роз’яснення вимог чинного законодавства.Відповідь усім заявникам буде надано у встановлений законом термін.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 27/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework