У Житомирі для вихователів-методистів пройшов семінар-практикум про патріотичне виховання

28 лютого на базі ЖДНЗ №52 відбувся обласний семінар-практикум на тему «Національно-патріотичне виховання в дошкільних закладах». Окрім КЗ «Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти» до заходу долучились БФ «АРГАС» та «Кіборги Полісся».

Присутніми окрім методистів міських та районних управлінь і відділів освіти, були слухачі курсів підвищення кваліфікації – завідувачі та вихователі-методисти ДНЗ області.

Семінар відкрила методист дошкільного виховання центру методичного забезпечення КЗ «Житомирського ОІППО» Ірина Петрук. «Патріотичне виховання є невід’ємною частиною виховного процесу в системі дошкільної освіти, а в сьогоднішніх умовах воно набуває особливої актуальності, нового звучання та підходів», - наголосила Ірина Степанівна.

Учасників зібрання привітали вихованці та завідувач ЖДНЗ №52 Людмила Федорчук, демонструючи патріотичне виховання своїх підопічних.

Благодійна організація «АРГАС» на чолі з Олександром Медведєвим у свою чергу подякувала дітям за виступ, вручивши подарунки.

Також до семінару долучились науковці – доцент кафедри видавничої справи та редагування, основ журналістики, кандидат філософських наук, медіа-експерт Андрій Близнюк з доповіддю про профілактику сучасних маніпуляцій них технологій мас-медіа та викладач кафедри педагогіки та андрагогіки, кандидат педагогічних наук Юлія Запорожцева, яка розповіла аудиторії про роль відомих українців у вихованні дітей.

Захисник-кіборг Донецького аеропорту Дмитро Бондар розповів про своє перебування під час бойових дій у АТО та як наразі він піклується про захисників в тилу.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 28/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework