Прикордонники Житомирського загону приймають участь в проведенні відомчої антикорупційної акції «Вільні від корупції»

У Державній прикордонній службі України продовжуються заходи, направлені на подолання корупції.

Перш за все вони спрямовані на створення дієвої антикорупційної платформи, реалізацію загальнонаціональної та внутрівідомчої превентивної діяльності щодо викриття корупції, підвищення рівня довіри суспільства до прикордонників та дотримання принципу невідворотності покарання правопорушника за корупційні злочини.

Так, з метою продовження системної роботи з реалізації визначених Президентом України завдань державної політики щодо протидії корупції та злочинності, створення ефективних механізмів та реалізації практичних інструментів з побудови цілісності, прозорості, доброчесності персоналу та зниження корупційних ризиків у прикордонній сфері в Державній прикордонній службі України 6 січня розпочалася чергова відомча антикорупційна акція «Вільні від корупції». Основні заходи мають на меті закріпити у персоналу якості нетерпимості до корупційних проявів та триватимуть до 31 березня 2017 року.

Зазначимо, що з персоналом Житомирського прикордонного загону протягом минулого року проводилась роз’яснювальна та профілактична робота по викоріненню корупційних проявів. Персонал загону залучався до проведення антикорупційних операцій та акцій таких як «Чисті руки», «Доброчесність», «Я не беру хабарів» та Першого міжнародного Антикорупційного тижня на кордонах, який було приурочено Міжнародному дню боротьби із корупцією.

Прикордонний загін проводять широку інформаційну програму, щодо доведення до широких мас населення про недопустимість та відповідальність осіб, які перетинають кордон, за провокування прикордонників під час виконання ними обов’язків служби до корупційних дій. Нагадаємо, що до відповідальності за порушення антикорупційного законодавства притягується не лише особа, яка бере, а й та що дає хабарі.

Держприкордонслужба наголошує, що курс на очищення рядів відомства від корупційних елементів є незмінний, а кожен порушник незалежно від звань та посад відповідатиме згідно з чинним законодавством. З цією метою керівництво Житомирського прикордонного загону звертається до громадян про їх інформування, у разі виявлення зловживань та елементів корупції в рядах прикордонників за телефоном: (0412) 42-41-00 або за адресою Житомирського прикордонного загону: 10025, м. Житомир вул. С. Параджанова ( e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.).

Підготував Юрій Шахрайчук

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 28/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework