×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В приватному секторі Житомирського району шукають додаткові місця для переселенців

Про це голова облдержадміністрації Сергій Машковський розповів під час засідання оперативного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій і районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області. За словами очільника області, допомога переселенцям – це спільна відповідальність усіх посадовців.

Очільник області зазначив: «Ніхто не повинен залишитися осторонь цієї категорії громадян. Якщо на місцях виникають проблеми, ми вирішуватимемо їх спільно».

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, про роботу з переселенцями на засіданні звітували представники міст і районів області. Сергій Машковський надав доручення керівництву Коростишівського району створити найближчим часом резерв житла на 50 місць, що дозволить у холодну пору року прийняти громадян зі сходу держави.

У Житомирському районі зараз проводиться робота щодо пошуку додаткових місць у приватному секторі. У місті Бердичеві зарезервовано для переселенців 25 місць у гуртожитках навчальних закладів, а також ведуться переговори із власниками приватних готелів щодо можливого розміщення в їхніх закладах таких громадян. Загалом місто зможе надати прихисток ще 42-м переселенцям.

Голова облдержадміністрації позитивно оцінив досягнення міста Коростеня, оскільки за короткий проміжок часу тут вдалося знайти 25 резервних місць з опаленням, санвузлами та харчоблоками. Сергій Машковський наголосив на тому, що міська влада має додатково забезпечити створення ще 25 місць, де зможуть розселити переселенців.

n131014995

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework