Навіть на війні бійці 30-ої бригади грають у волейбол. ФОТО

Вчора, 5 березня, в районі виконання бригадою завдань за призначенням пройшли змагання з волейболу на першість частини. 

На превеликий жаль не всі підрозділи змогли виставити команди, так як більшість наших бійців виконують бойові завдання на своїх напрямках. Тому в турнірі взяли участь лише 8 команд.

Тривала зимова "передишка" далася взнаки - команди дещо в'яленько розпочали гру. Проте, вже друге коло показало хто пройде до півфіналу і може розраховувати на призові місця. А от що до фіналу, то тут важко було щось прогнозувати. На початку, ставки робилися на проти танкістів та зенітників, як фаворитів цих змагань. Втім не все так сталося як гадалося. "Чорною конячкою" виявилась команда, яку виставило управління бригади, основний гравець якої не зміг прийняти участь в змаганнях.

Градус спортивної напруги зростав з кожною грою, яка у фіналі переросла в справжній "батл". А за третє місце змагались гаубичний та зенітний дивізіони, де переміг останній. У вирішальному етапі зустрілися команди проти танкістів та управління. "Ніздря в ніздрю" вони йшли до самого фінального свистка арбітра. "Контрольний м'яч!" звучало кілька разів, як для однієї так і для іншої команди, а емоції зашкалювали. В результаті, з рахунком 2:0, перемогу отримала команда управління бригади, капітан команди якої і отримав головний приз з рук начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Волноваської РДА Сидоренко Ольги Людвіговни та голови ГО "Промінь- Волноваха" Казеняна Руслана. Командир частини нагородив капітанів команд грамотами відповідно до зайнятих місць та заохотив переможців змагань.

 

Джерело: 30 ОГМб. 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 06/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework