Донеччанку, яку підозрюють у сприянні діяльності «ДНР», триматимуть під вартою

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сприяння жителькою Донецької області діяльності терористичної організації «ДНР», за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

У понеділок, 6 березня 2017 року, за погодженням із процесуальним керівником, особі повідомлено про підозру у сприянні діяльності зазначеної терористичної організації.

Також, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира надано дозвіл на затримання підозрюваної, з метою приводу її для участі у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Установлено, що 44-річна жителька Донецької області сприяла діяльності терористичної організації «ДНР». Зокрема, збирала та передавала відомості про дислокацію та переміщення сил та засобів, задіяних у проведенні Антитерористичної операції на сході України.

Викрита зловмисниця співробітниками Служби безпеки України, які затримали її в одному із міст Донецької області.

На даний час триває досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Управління Служби безпеки України в області.

За вчинення особливо тяжкого злочину, відповідно до зазначеної статті, передбачено покарання - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 07/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework