«Молочна» допомога з Японії

«Ви повертаєте радість життя нашим дітям, найдорожчому скарбу народу,—такі слова вдячності фонд «Заложники Чорнобиля» отримав цими днями від медиків обласної та Житомирської міської дитячих лікарень, обласного спеціалізованого будинку дитини та Овруцької районної лікарні.

Вкотре на рахунок нашого фонду надійшли кошти від японської Асоціації «Чорнобиль-­Тюбу», — розповіла керівник Євгенія Дончева. — Особливість цієї програми—допомога немовлятам Житомирщини та забезпечення їх дитячим харчуванням. За підтримки японських благодійників ми купили та передали медзакладам дитячі суміші «Combiotic», «Нутрілон», молочні каші на загальну суму 91000 грн.

Адміністрація лікарень подякувала за надану допомогу. А завідуючий пологовим відділенням Овруцької ЦРЛ Олександр Пригара зазначив, що для багатьох сімей годування немовлят спеціалізованим дитячим харчуванням — це проблема, оскільки суміші коштують дорого. Тому лікарня з радістю приймає будь­-яку допомогу, щоб підтримати сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Здоров’я дітей — одне із джерел соціального та економічного добробуту і стабільності країни. Це добре розуміють наші японські друзі, які пережили і атомні бомбардування Хіросіми та Нагасакі, аварію на станції Фукусіма­-1. Представники японських благодійників запевнили, що співпраця за проектом «Допомога дитячим харчуванням» з лікарнями Житомирщини триватиме.

 

Джерело: Житомирщина

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 07/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework