В Бердичеві автомобіль з військовим за кермом збив на смерть велосипедиста

Трагічним видався ранок 7 березня у Бердичеві. У напрямку району Елінгу біля кафе «Артур» автомобіль збив чоловіка на велосипеді. Таке телефонне повідомлення надійшло до чергової частини Бердичівського відділу поліції о 08:15 ранку від диспетчера швидкої допомоги.

Як повідомила прес-секретар поліції, 7 березня о 08:00 військовослужбовець 1995 року народження, рухаючись на авто «Ауді А-3» в напрямку вулиці Одеської зі сторони вулиці Вінницької, здійснив наїзд на велосипедиста 1949 року народження. Чоловік на двоколісному транспорті їхав у попутному напрямку, передає видання «РІО-Бердичів»

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, аби з’ясувати усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. На жаль, велосипедиста врятувати не вдалося, від травм він помер у кареті швидкої допомоги.

За фактом події було порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального Кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху»). Такі діяння, що спричинили смерть потерпілого, загрожують винуватцеві позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 09/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework