Міська рада може позиватися до суду на власників аварійних балконів. ФОТО

Ця проблема розглядалася на черговому засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету. У місті 340 балконів треба підсилювати або ремонтувати. 

Але ремонт одного такого балкона коштуватиме близько 40 тисяч гривень. Звичайно, в міській скарбниці таких грошей немає. За два мільйони гривень, які попередньо планувалося виділити, можна було б відремонтувати лише 50 балконів.

На переконання одного з представників міськвиконкому, громадяни повинні утримувати свої балкони в належному санітарно-технічному стані. Отже, власників аварійних балконів попереджатимуть і вимагатимуть, щоб ремонтували за власний кошт. У разі ж відмови аварійні конструкції демонтуватимуть, але лише за рішенням суду.

Навряд чи в державних установах, а у більшості громадян - і поготів, знайдеться «зайвих» 40 тисяч гривень. Тому власникам аварійних балконів треба готуватися до найгіршого варіанта. Якщо ж так піде далі, то власників квартир примушуватимуть ремонтувати й зовнішні стіни та дахи багатоквартирних будинків…

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 15/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework