×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дмитро Тимчук у Житомирі як перемогти в інформаційній війні

Днями у ЖДУ імені Івана Франка відбулась лекція відомого журналіста та популярного блогера Дмитра Тимчука з питань інформаційної війни.

Підполковник запасу та координатор групи «Інформаційний спротив» (ІС), який детально висвітлював перебіг Кримської кризи, інтервенцію Російської Федерації в Україну, а також сепаратистські виступи та російську диверсійну діяльність в Україні, розповів про діяльність групи «Інформаційний спротив».

Пр. оце повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

«ІС – це недержавна ініціатива, покликана на те, щоб надати українцям достовірну інформацію пов’язану з Кримом та російською агресією. Головним завданням групи є протидія брехні російських мас-медіа, створення достовірного інформаційного простору», - зауважив Дмитро Тимчук.

Також для численної слухацької аудиторії координатор групи «ІС» розповів, як саме отримати достовірну інформацію, проаналізував роботу українських ЗМІ та окреслив їх проблеми.

«Українські журналісти не довіряють офіційним джерелам, державним установам та відомствам. А це означає, що немає єдності. Крим є доказом того, що ми програли інформаційну війну», - зазначив військовий журналіст.

Викладачі та студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка з цікавістю слухали незвичайну лекцію та активно задавали низку питань. Зокрема про те, як саме перемогти в інформаційному опорі. На це журналіст відповів, що у таких війнах можливо перемогти лише тими ж методами, що діють проти нас. Але якщо інформаційні джерела будуть надавати достовірну, правдиву інформацію, то шанси на перемогу збільшуються.

n1410141017

Последнее изменение Четверг, 16/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework