Житомирян переконували будуватися, використовуючи вітчизняні матеріали

Представники більш, ніж двох десятків підприємств приїхали до Житомира, аби презентувати свою продукцію в рамках круглого столу "Вітчизняні будівельні матеріали – шанс оновлення міст та регіонів".

Тур містами України ініціювала Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів за підтримки Торгово-промислової палати та Асоціації міст України. Житомир став першим містом, у якому провели подібний захід. Говорить президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Іван Салій:
"Спілка займається просуванням інноваційних матеріалів, інноваційних підходів – що ми тут і будемо пропонувати. Але головне, що це наші люди, наші виробники. Треба себе поважати, бо ми того варті. Тому Спілка виробників будматеріалів ініціювала позитивну таку ідею. Для того, щоб українці побачили, що вітчизняних будматеріалів вдосталь, не лякайтесь Prozoro і не купуйте імпорт тоді, коли поряд є вітчизняний виробник. Ідіть до свого по своє".

Багато хто з українських виробників будматеріалів регулярно їздить навчатися за кордон, тож якість їхньої продукції цілком відповідає європейським стандартам, каже очільник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міськради Сергій Кондратюк, який на початку березня побував на міжнародному будівельному конгресі у Києві:+

"Повірте, це продукція серйозної якості, яка відповідає усім аналогам європейських зразків. І саме тому хотілося б, щоб і проектні організації, і місцеві будівельники, і наші інженери технічного нагляду наочно змогли побачити, що виробляється в Україні і яким стандартам воно відповідає".

Окрім іншого, учасники круглого столу, серед яких, зокрема, були представники міської влади, ОСББ та місцеві підприємці, обговорили також проблемні питання будівельної галузі, в тому числі, розширення ринків збуту на рівні держави та підвищення стандартів якості будівельної продукції.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 21/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework