«Велика Українська Хода» дійшла до Новограда-Волинського

20 березня, у Новоград-Волинському міському парку Культури і відпочинку пройшла всеукраїнська акція «Велика українська хода».

Її організатором є Катерина Валевська - військовий журналіст, учасниця Революції гідності, волонтер. «Велика українська хода» - акція, яка була організована на честь Героїв Майдану, Героїв АТО та заради миру і перемоги України і яка стартувала ще у 2014 році з Майдану Незалежності. Йдучи від міста до міста, учасники акції прагнуть духовно об'єднати український народ у спільній боротьбі проти російського окупанта.

«Велика українська хода» пройшла більшу частину нашої країни. Акція шириться Україною, об'єднуючи не лише прапори наших регіонів, але й серця, душі й думки людей. У кожному місті нашої країни люди пишуть нам свої побажання. Я переконана, що силою думки, віри й спільної молитви можна зупинити війну на сході України. Думка і слово – найсильніша зброя. Чим більше людей долучиться до цієї акції, тим більшою і сильнішою стане наша спільна мрія, тим швидше ми подолаємо загарбника» - сказала Катерина Валевська.

Сьогодні до акції долучилась Новоград-Волинщина. Керівництво району – перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та голова районної ради Дмитро Рудницький, звернувшись до організатора акції зі словами подяки за патріотизм та праве діло, в знак підтримки передали прапор Новоград-Волинського району, де кожен бажаючий зміг залишити своє послання. Окрім того, Наталія Даниленко подарувала від імені дітей району картину ручної роботи, як своєрідний оберіг і подяку бійцям АТО, пише сайт Новоград-Волинської РДА.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 22/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework