Судний день чи сесія облради: 6 квітня 2017 року

Саме в цей день виборці області зможуть побачити, хто є хто. Про яку демократію в прийнятті рішень Житомирської обласної ради можна говорити?

Якщо підписується головою ради абсолютно протилежне рішення від того, за яке голосували депутати!

Обласна рада саме в цей день на черговій сесії розгляне питання фальсифікації голосування про відмову у погодженні фірмам-прокладкам АБВ-4, ДБР-3 видобутку ільменіту та цирконію в Народицькому та Олевському районі.

Той факт, що це рішення фальсифіковане, підтвердили 22 депутати, які поставили свої підписи у зверненні про скликання позачергової сесії (це також можна бачити на відео).

1) Зареєстрований проект рішення «Про визнання протиправними та скасування рішень від 23.02.2017 № 522 та № 523 дев'ятої сесії Житомирської обласної ради VІІ скликання» (на фото).

2) Буде розглянуто зменшення межі охоронної зони заповідника в «бурштиновому» районі для фірми-прокладки АБВ-4.
Сьогодні відбулася позачергова сесія Народицької селищної ради, яка прийняла рішення звернутися до депутатів Житомирської обласної ради з проханням скасовувати таке рішення, бо воно суперечить інтересам народицької громади!

Фото чотирьохрічної давності, коли тільки люди, мешканці прилеглих сіл, змогли зупинити ільменітовий наступ Фірташа.
Історія чомусь не вчить, слухати людей бажання немає, навіть нехтують голосами депутатів, питання протягують методом "гра у наперстки". Лобізм цього питання йде на найвищому рівні.

Хто б що не розказував, але тренування нацгвардії було не просто так. Готуються захищати фальсифіковані рішення по надрах!

Дмитро Кропачов

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 23/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework