Житомир готується до проведення V З'їзду творчої молоді

12 квітня 2017 року в Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова (м. Житомир, проспект Миру, 22) з 09.00 до 14.00 відбудеться V З'їзд творчої молоді Житомирщини, який у цьому році буде проводитись під гаслом "Обдарована молодь – майбутнє України!"

Напрями роботи З’їзду: сучасні інтернет технології; кібернетична безпека; інформаційна безпека; захист інформації; екологічна безпека; космічні технології; зв’язок та інформатизація; апаратура зв’язку, радіо та телебачення; сучасні технології радіоелектроніки; роботизовані системи; авіа моделювання та безпілотні авіаційні комплекси; моделювання систем і процесів в науці і техніці; сучасні та перспективні системи оборонного призначення; системи моніторингу (дистанційного зондування землі та ін.); енергозберігаючі технології. У рамках З’їзду буде проведено виставку науково-технічних розробок учасників.

Участь у З’їзді безкоштовна. Кращі наукові та науково-технічні розробки будуть відзначені цінними подарунками та дипломами.
За додатковою інформацією звертатися до відповідального секретаря організаційного комітету З’їзду Дзюбчука Романа Васильовича, тел. (0412) 25-04-91, дод. 3-83, моб. (067) 225-51-62.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 24/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework