Військові розвідники та волонтери нагородили колектив «Житомирського бронетанкового заводу»

Військовослужбовці 54-го окремого розвідувального батальйону Збройних Сил України та волонтери подякували колективу ДП “Житомирський бронетанковий завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром,” за вагомий внесок в укріплення обороноздатності країни.

Армійські розвідники вручили відзнаку батальйону “За життя на смерть” та почесні грамоти для фахівців заводу, повідомляється на сайті ДК "Укроборонпром".

“Ми, розвідники, вдячні вам за вашу працю, за ваші переживання за долю нашої країни. Тому що ваша робота – це збереженні життя. Ми боронимо нашу країну на Сході, а ви нам допомагаєте боронити її тут, у цехах заводу, своєю працею”, – заявив під час промови заступник командира 54-го окремого розвідувального батальйону Збройних сил України майор Володимир Щурук.

У свою чергу представники громадської організації “Волонтери України” нагородили заводчан відзнакою “Волонтерський хрест за патріотизм”, відмітивши самовіддану працю фахівців підприємства.

“Низькій вам уклін від всієї громади України. Кожного разу, коли ми приїздимо до військових на фронт, на передову, кожного разу бійці говорять, що без техніки, яку ви робите, було би дуже тяжко. Вшановуючи ваш труд, ваше ставлення до української незалежності, до української армії, нагороджуємо “Волонтерським хрестом за патріотизм”, – зазначив представник волонтерів Сергій Сацюк.

“Ці нагороди, це ознака того, що ми, весь колектив заводу, гідно та правильно виконуємо своє завдання – виробляємо найкращу техніку. Ми надаємо нашим захисникам вірних “залізних помічників” і разом ми зможемо зробити так, щоб на нашій землі був мир”, – підкреслив в.о. директора ДП “Житомирський бронетанковий завод” Михайло Мосін.

Варто зазначити, що нагороди від військових та волонтерів, не дивлячись на недержавний статус, мають не менше значення для робітників, які за час АТО здійснили 128 виїздів в пункти постійної дислокації військових частин для надання допомоги та ремонту техніки. Загалом, з початку АТО, ДП “Житомирський бронетанковий завод” відремонтував та направив до військових частин Збройних Сил України 396 одиниць бронетанкового озброєння та техніки.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 24/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework