Микола Череднік: Дані щодо походження тротуарної плитки взагалі не встановлені

Про це депутат районної ради Микола Череднік зазначив на свої сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні нарешті отримав копії договорів з львівською компанією «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», яка займається реконструкцією тротуарів. І що цікаво: договори на 48-ми сторінках, хоча пан Ясунецький О. О. відповідав, що договори займають 372 аркуші, і що надання цих договорів коштуватиме більше 1500 гривень, - зазначає Микола Череднік.

Насправді, надати електронну версію документів для міського бюджету не коштувало нічого. Можливо, просто не хотіли, щоб ці документи ставали доступними для широкої громадськості?

Нагадаю, свого часу саме пан Ясунецький говорив про гарантію терміном 15 років.

А тепер увага!!!

У ДОГОВОРАХ, підписаних між містом, в особі управління капітального будівництва, та підрядником, йде мова про гарантійний строк експлуатації лише 3 роки!!!

І навіть якщо виробник плитки дає гарантію на тротуарну плитку 15 років, то через три роки місто не зможе висунути ніяких претензій до виробника плитки. Підприємство-виробник не має зобов’язань перед містом.

Як свідчать матеріали кримінальної справи, дані щодо походження тротуарної плитки взагалі не встановлені.

Маю велику надію, що ця справа не загубиться та не спуститься на гальмах, а винні понесуть заслужене покарання», - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, через непорозуміння підрядника і міської влади житомиряни залишились без тротуарів у центрі міста. Ще восени у центральній частині Житомира розпочали їх реконструкцію, але зима внесла свої корективи.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 27/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework