Мотоциклісти Житомирщини долучилися до Всеукраїнської акції, що пропагує безпеку на дорогах

Цієї суботи, 1-го квітня, близько 50 байкерів та скутеристів осідлали своїх залізних коней з особливої нагоди: у Житомирі відбувся мотопробіг під назвою «Увага — мотоцикліст!».

Акція стартувала на парко майданчику ТРЦ «Глобал.UA», а місцем стоянки мотоциклістів стала вулиця Небесної Сотні.

«Оскільки розпочався новий мотосезон, рух транспорту став біль насиченим. Отже, водіям та пішоходам необхідно бути вдвічі пильнішими та обережнішими на дорозі. Особисто я вже всьоме беру участь в акції, адже розумію, що необхідно регулярно нагадувати людям про правила дорожнього руху. У цьому мене підтримують і інші друзі-байкери. До речі, сьогоднішню акцію підтримує увесь бомонд мотоциклістів Житомирщини», — розповів учасник мотопробігу, байкер із десятирічним досвідом, Олександр.

На перехресті вулиць Київської та Небесної Сотні, біля центрального універмагу Житомира, мотоциклісти вручали водіям автомобілів, маршрутних таксі, тролейбусів і трамваїв флаєри, у яких лунало гасло «Ми — за взаємоповагу та загальну безпеку на дорогах!». Окрім того, в агітаційних листівках байкери та скутеристи дякували добросовісним водіям, які дбають про безпеку на дорогах, дотримуючись правил дорожнього руху.

Акцію підтримала патрульна поліція Житомира. Поліцейські проводили роз’яснювальну роботу з мотоциклістами щодо безпеки на дорозі і слідкували за проведенням мотопробігу.

На запитання «Чи дотримуєтесь ви правил дорожнього руху?», водії та пішоходи відповідали по-різному. Деякі, поклавши руку на серце, зізнавались, що іноді порушують їх. Зокрема, коли поспішають у справах, можуть перебігати дорогу у недозволених місцях. А інші учасники дорожнього руху з гордістю запевнили, що завжди дотримуються правил, бо є свідомими і відповідальними людьми, яким не байдужа як своя безпека, так і безпека інших людей.

Загалом мотоциклісти роздали 2000 флаєрів. Учасники мотопробігу можуть пишатися своїми результатами. Залишається лише побажати, щоб подібні акції лише розвивалися і ставали все частішими. А усім учасникам дорожнього руху необхідно пам’ятати одну просту істину: усі зміни починаються з нас! Якщо кожен дбатиме про свою безпеку на дорозі, то й ДТП будуть траплятися значно рідше!

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 01/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework