Голова Брониківської сільради хоче зібрати кошти, щоб завезти «великодній подарунок» назад до Львова

«Шановний пане мер А.Садовий та комунальні служби Львова, я і моя громада «дякуємо» Вам за «великодній подарунок», який нам надіслали у вигляді львівського сміття.

Я, як сільський голова, звернуся до громади з пропозицією зібрати кошти для того, щоб повернути Вам цей «цінний подарунок» назад до міста Лева», — таке повідомлення на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» розмістила сільський голова Брониківської сільської ради Новоград-Волинського району Н.Ф.Залевська після того, як на землях територіальної громади Броників було виявлено дві купи сміття (орієнтовно, по 10 тонн кожна) з ознаками його приналежності до львівського.

Наразі перевірку щодо цієї ситуації проводить Новоград-Волинський відділ поліції. Про виявлення куп сміття на території сільської ради правоохоронців повідомила голова Брониківської сільської ради Надія Залевська.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Прибувши за місцем виклику, поліцейськими встановлено, що в ніч на 25 березня на ґрунтовій дорозі між полями на відстані 110 метрів від села Броники Новоград-Волинського району невідома особа викинула 2 купи сміття по 10 тонн кожна, в яких було виявлено квиток «Львівелектротранс» (м.Львів), товарні накладні з м.Самбір Львівської області», — повідомляє сайт «www.04141.com.ua».

Відзначимо, що львівське сміття активно гастролює Житомирщиною. Раніше повідомлялося, що жителі села Старий Солотвин Житомирської області шукають свідків того, як 23 березня 2017 року вантажівка скинула сміття в лісосмузі. Також 22 березня автомобілі з відходами вивантажилися біля села Потіївка Радомишльського району. 12 березня величезну купу сміття виявили в селі Ковалі Коростенського району Житомирської області, а 11 березня біля м. Малин виявили аж чотири вантажівки із львівським сміттям.

Крім цього, один із працівників Новоград-Волинського полігону твердих побутових відходів підтвердив, що міський полігон у нічний час приймає вантажівки із львівським сміттям. Натомість у міській раді висловили здивування з цього приводу й пообіцяли розібратися.

Джерело: zvyagel.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 03/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework