У 2016 році до Житомирського центру соціальних служб звернулось 2164 учасники АТО

Про це на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міської ради розповіла Ольга Юрченко, директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Заклад надає людям широкий спектр послуг: інформаційні, юридичні, педагогічні, соціально-економічні та багато інших. У ньому активно допомагають учасникам АТО, їх сім'ям та членам родин загиблих військовослужбовців. Зокрема, часто до центру звертаються з проханнями допомогти оформити інвалідність, отримати довідку, вирішити житлове питання тощо.

«За період 2016 і початок 2017 року ми надали 20 000 інформаційних послуг. Це не просто консультації. Коли до нас за допомогою звертаються люди, то фахівці центру докладають усіх зусиль, аби вирішити наявну проблему. Зокрема, зв’язуємося з інстанціями різного рівня (і міського, і обласного), які компетентні у тому чи іншому питанні: медичні установи, заклади освіти, органи влади тощо», — проінформувала Ольга Іванівна.

Важливу роль в діяльності закладу відіграє його співпраця з громадськими організаціями, благодійними фондами. За їх підтримки вдається організовувати та реалізувати різноманітні тренінги, екскурсі, соціальні програми для тих, хто звертається до закладу.

Спільно з управлінням культури Житомирської міської ради центр соціальних служб постійно вітає дітей військовослужбовців з днем народження і не забуває про родини учасників АТО, постійно вітаючи з пам’ятними датами.

Під час засідання директор центру соціальних служб повідомила, що на 2017 рік закладено близько 60 000 гривень для перевидання книги пам’яті «Герої не вмирають». А наприкінці свого виступу Ольга Юрченко закликала присутніх: «Давайте згадувати про наших бійців та їх родини не лише у свята та під час урочистих подій, а й щодня!».

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 05/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework