Як виростити кукурудзу з прибутком

— На вареній кукурудзі зароб­ляю від 350 до 600 гривень у день. — Каже 65-річна Марія Василюк із Житомира. — За день продаю 40–60 качанів по 10–12 гривень.

Те, що залишається, кладу в морозилку. Свіжі качани також закладаю в морозильники та варю у другій половині вересня. Вона нітрохи не гірша, але продаю тоді по 12–15 гривень. Це хороша прибавка до моєї невеликої пенсії.

Для цього виду бізнесу потрібне якісне насіння солодкої кукурудзи. Серед виробників — найвідоміша в Україні компанія "Мнагор". Вона розробила нові види солодких гібридів. Це — ультрарання Барселона F1 і ранні Юрмала F1 й Малібу F1. Вони підходять, якщо хочете розпочати власну справу і маєте невеликий бюджет, пише gazeta.ua.

— Кукурудза від "Мнагор" зберігає цукристість протягом 20 днів. Також ми розробили технологію "ідеального конвеєру". Дотримуючись її, клієнт матиме свіжу кукурудзу протягом всього літа, — говорить директор компанії "Мнагор" Михайло Нагорняк. — Вклавши в зернину 10 копійок, отримуєте з неї 10 гривень виручки. А це — 1000 відсотків прибутку.

Продавати кукурудзу можна цілий рік, якщо використовувати заморожені качани. Їхній термін придатності сягає два роки.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 05/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework