Рятувальники Пулинщини отримали нове рятувальне обладнання. ФОТО

4 квітня на території 27-й Державної пожежно-рятувальної частини смт Пулини Управління ДСНС в області відбулась урочиста передача нового рятувального обладнання.

Від голови райдержадміністрації Віктора Байди та голови райради Анатолія Липка вогнеборці отримали 6 найменувань сучасного рятувального обладнання на суму понад 55 тис. грн., закупленого за кошти районного бюджету.

Сьогодні досить таки визначна подія у нашому гарнізоні, оскільки востаннє рятувальне обладнання та оперативно-рятувальний автомобіль Пулинські рятувальники отримували ще у 2007 році. Нове обладнання, а саме: бензоріз «Makita», бензогенератор потужністю 5кВт «Sigma», бензопила «Shtill», набір шанцевого інструменту«Itertool», подовжувач на котушці 50 м. і штатив для прожекторів – це сучасні засоби для надання допомоги громадянам, які потрапили у різноманітні надзвичайні події чи ситуації. А завдяки зазначеному оснащенню ми будемо мати змогу робити це ще оперативніше, – зазначив начальник Пулинського районного сектору Управління ДСНС в області Анатолій Павленко.

Також у рамках заходу очільники району оглянули приміщення пожежної частини, техніку та ознайомилися з умовами. в яких сьогодні працюють рятувальники. У свою чергу вони пообіцяли докласти максимум зусиль щодо виділення коштів з державного бюджету на завершення будівництва нового сучасного пожежного депо, що було започатковане ще у 2008 року.


У ДСНС України
у Житомирській області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 05/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework