На "Житомирводоканалі" запрацювало "Єдине вікно"

5-го квітня в адміністративному приміщенні комунального підприємства Житомирського водоканалу відбулася знакова подія - було урочисто відкрито “Єдине вікно” для обслуговування житомирян.

Сучасна система обслуговування значно спрощує процедуру надання послуг підготовки з питань централізованого водопостачання та водовідведення, що зекономить особистий час житомирян, повідомляє прес-служба КП "Житомирводоканал". Робота за принципом “Єдиного вікна” дасть можливість отримувати консультації та послуги з наступних питань:

  • отримання технічних умов на приєднання до мереж водопостачання та водовідведення;
  • погодження робочих проектів будівництва мереж водопостачання та водовідведення;
  • укладання договорів на надання послуг;
  • виготовлення проектно-технічної документації.

“За останній час від фізичних та юридичних осіб міста було багато прохань на адресу водоканалу прискорити процедуру надання консультацій та послуг. Тому було прийнято рішення відкрити “Єдине вікно”, тим самим зробити більш прозорим документообіг підприємства, унеможливити корупційну складову і спростити отримання послуг для мешканців міста”, - прокоментував подію директор КП “Житомирводоканал” Андрій Нікітін.

Відтепер житомиряни зможуть набагато швидше та простіше отримати усю необхідну довідкову інформацію щодо послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Прогнозується суттєве скорочення термінів прийому й обробки документації.

Заначимо, що “Єдине вікно” відкрилося за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 120, на першому поверсі адміністративного приміщення підприємства.

Розпорядок роботи: з 8:00 до 17:00 (крім суботи та неділі), обідня перерва - з 12:00 до 13:00.

Тел.: (0412)-55-05-52

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 06/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework