×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині внук ледве не спалив будинок діда

15 жовтня о 23:55 на пункт зв’язку 25-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Попільня надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в с. Миролюбівка.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, до служби порятунку «101» зателефонував онук власника помешкання. Чоловік проживає у дідусевому будинку і звечора відпочивав у оселі в компанії друзів. Ніч була прохолодною, тому господар добряче розтопив піч. Коли зі стелі вітальні почали падати жарини гості не запанікували, а одразу сповістили про це рятувальників. До приїзду вогнеборців чоловіки намагалися впоратися із загорянням самотужки, але їм це не вдалося.

На момент прибуття надзвичайників тліла частина перекриття стелі. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС о 00:17 пожежу було локалізовано, а о 01:00 – повністю ліквідовано. Внаслідок події вогнем лише пошкоджено перекриття. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження полум’я. Загиблих та травмованих не виявлено. Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями.

n1610141045

Последнее изменение Четверг, 16/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework