Викладачі ЖНАЕУ на Міжнародній конференції говорили про здоров’я лісів та екосистемні послуги

На базі Національного університету біоресурсів і природокористування України 6-7 квітня відбувалася Міжнародна науково-практична конференція «Здоров’я лісів, екосистемні послуги та лісові продукти для суспільства».

Мета конференції – апробація результатів наукових досліджень для вирішення проблем здоров’я лісів, вивчення екосистемних послуг та лісових продуктів для суспільства.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету.

Серед учасників зібрання – викладачі факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету, які також представили свою доповідь.

«Ми традиційно збираємося кожного року навесні, аби поділитися своїми здобутками за рік, - відкриваючи роботу конференції зазначив директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Роман Василишин. - Питання здоров’я лісів надзвичайно актуальне сьогодні і вимагає постійної уваги. А екосистемні послуги і лісові продукти для суспільства потребують нового підходу: не тільки кількісної, а й фінансової оцінки».

Робота конференції проходила за двома секціями. Перша - стосувалася питань здоров’я, відтворення та біорізноманіття лісових екосистем.

На другій секції учасники розглядали наукову проблематику, пов’язану з лісовим, садово-парковим і мисливським господарством та сучасними технологіями деревообробки.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 10/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework