Рятувальники та церква за безпеку Великодніх свят. ФОТО

З метою не допущення пожеж в культових установах під час Великодніх свят, 11 квітня рятувальники провели профілактичні рейди по релігійних закладах міст Андрушівка та Чуднів, у яких будуть проводитися нічні служби.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Всім учасникам інструктажів роздали пам’ятки з основних правил пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання виникнення загорань. Отримані знання священнослужителі доноситимуть до вірян, аби у подальшому спільними зусиллями уникати небезпечних ситуацій. Працівники ДСНС також звернулися до священнослужителів із закликом у святкові дні приділити особливу увагу людям похилого віку, які через вікові проблеми зі здоров’ям можуть знехтувати правилами протипожежної безпеки і випадково стати винуватцями займань.

Крім того священнослужителі продемонстрували як готуються до заходів у плані забезпечення пожежної безпеки. Перевіряють на справність вогнегасники, забезпечують наявність металевих ємностей для зберігання використаних свічок та сирників, розміщують додаткові інформаційні матеріали. Крім того після проведення богослужіння фахівці ДСНС особисто звернулись до прихожан та нагадали, що необережне поводження з вогнем та залишені без нагляду церковні атрибути – є однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж під час святкування Великодня.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 11/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework