Житомир відзначає День космонавтики. ФОТО

Традиційно щороку 12 квітня відзначається День космонавтики. Цього дня у далекому 1961 році людина здійснила перший політ у Всесвіт.

У Житомирі з цієї нагоди громадськість міста вшанувала пам'ять відомого конструктора Сергія Корольова, завдяки якому став можливим цей незабутній політ, поклавши квіти до пам'ятника на майдані його імені, передає прес-служба обласної ради. 

Долучилося до заходу й керівництво області та міста, зокрема, заступник голови обласної ради Максим Вілівчук, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, міський голова Сергій Сухомлин.

Варто додати, що у рамках відзначення Дня космонавтики в Житомирі проходять різноманітні мистецькі заходи. Зокрема, в музеї космонавтики ім. С.П. Корольова для гостей проведуть оглядову екскурсію, відбудеться презентація нового сайту музею, нагородять переможців конкурсу юних астрономів і астрофізиків ім. Леоніда Грищука "Лабораторія Всесвіту" і Міжнародного конкурсу "Яка прекрасна наша планета", а також усі бажаючи зможуть оглянути виставку Всеукраїнського конкурсу карикатури "Незалежність".

У військовому інституті ім. С.П. Корольова триває виставка науково-технічних розробок учасників З’їзду творчої молоді Житомирщини "Обдарована молодь – майбутнє України", у ході якої визначать її переможців. Для відвідувачів інституту підготовлена виставка безпілотних літальних апаратів та польова кухня, і все це супроводжуватиметься виступами військового оркестру.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 12/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework