×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині у восьми інтернатних установах перевели котельні на альтернативні види палива

Під час засідання колегії департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, яке відбулося 16 жовтня, головним чином було підсумовано роботу щодо стану готовності підвідомчих установ системи до роботи в осінньо-зимовий період.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, наразі в області функціонує 16 інтернатних установ, в яких на повному державному утриманні перебувають 2304 самотніх непрацездатних громадян і людей із особливими потребами та 331 дитина з фізичними та розумовими вадами.

Наразі в інтернатних установах області лише десять котелень працює на газу. Разом із тим, п’ять котелень уже переведені на тверде паливо, а одну котельню Володарсько-Волинського психологічного інтернату переоснащено на використання рідких енергоносіїв.

«Згідно з рішенням останньої сесії обласної ради, що відбулася 11 вересня, на підготовку установ системи до роботи в осінньо-зимовий період з обласного бюджету було виділено 3 млн 87,3 тис. грн. У зв’язку з цим на Житомирщині була здійснена потужна робота щодо переведення котелень восьми інтернатних установ на альтернативні види палива (Житомирський геріатричних пансіонат, Довбиський, Любраський, Ходорківський, Радомишльський і Володарсько-Волинський психологічні інтернати, Тетерівський дитячий будинок-інтернат та Житомирське вище професійне училище-інтернат). Також, відповідно до завдання Уряду, керівники підвідомчих установ системи соціального захисту області розробили комплекс оперативних заходів, спрямованих на зменшення споживання природного газу на рівні 30 %, – прокоментувала Галина Корінна, спілкуючись із журналістами. – Із цим завданням галузь соціального захисту населення Житомирщини фактично впоралася: придбано необхідний обсяг місцевих енергоносіїв, зокрема, дров, пелетів і вугілля. Тож, ми готові розпочати опалювальний сезон. Уже підготовлено 99 % соціальних закладів області».

Під час підготовки до роботи в осінньо-зимовий період у соціальних установах Житомирщини було відремонтовано 450 м теплотрас, 635 м холодного та 250 м гарячого мереж водопостачання.

n1610141051

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework