×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині рятувальники провели «Урок обережності» для дітей ДНЗ №5 «Сонечко»

У рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», що впевнено крокує Житомирщини, 13 квітня рятувальники спільно із фахівцями екстренної медичної допомоги, газової служби та журналістами провели в Радомишльському дошкільному навчальному закладі №5 «Урок обережності», спрямований навчити дітлахів правилам безпеки.

На початку ініціативу проведення заходу на себе взяли вихователі, які у доступній формі розповіли діткам як треба поводитись у побуті та на вулиці, причини виникнення різного роду надзвичайних подій, шляхи їх уникнення, повідомляє прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

Але потім ініціативу у заході перетягнули на себе рятувальники, зробивши дітей учасниками пізнавально-розважальної гри «Вогонь – друг, вогонь – ворог». Частина з малюків виконувала роль неслухняних дітей, які гралися з сірниками, вчилися викликати пожежну команду. А інші ж дітки грали роль справжніх пожежних-рятувальників і, навіть, працювали диспетчерами в самому серці «Служби порятунку 101». Перевтілення у персонажі дало можливість малюкам зрозуміти одне із найважливіших гасел рятувальників – не знаючи правил пожежної безпеки, можна потрапити в біду.

Проте найцікавіша та найприємніша мить очікувала на дітей у дворі закладу, де фахівці екстренної медичної допомоги демонстрували медичне обладнання та грали у вікторину «Ай болить!». Працівники газової служби навчали малечу як правильно поводитися з газовими приладами і що робити, коли вони відчули запах диму в кімнаті. Також малеча мала змогу приміряти бойове спорядження рятувальників та сфотографуватися з ними. Проте цілий шквал емоцій викликав пожежний рукав, яким подавали воду.

А на згадку працівники ДСНС подарували дітям книжечки про правила пожежної безпеки «Король Попелюшко» та листівки та пам’ятки з правилами безпеки для адміністрації садочку.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 13/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework